Bruk av "Læringsrom"

Lærerveiledninger, studietips og oversikt over ressurser er noe av det du vil finne her i "Læringsrom".

I læringsrommet vil du finne informasjon og forslag til hvordan du kan benytte opplæringsprogrammet i egen læring og i samarbeid med andre over Internett.

Du finner veiledninger og tips til hvordan du kan arbeide med kurset, enten du arbeider alene, samarbeider i en gruppe eller deltar i et fast organisert opplegg.

Må jeg lese alle modulene?

Modulene kan tas hver for seg, men modul 2 bør være grunnlaget for alle som skal ta en eller flere moduler. Den har betydning for å forstå universell utforming som allmennverdi og som strategi for likeverd gjennom planlegging og fysisk utforming. Modulen gir en innføring i lov- og regelverk og andre virkemidler for realisering av universell utforming og økt tilgjengelighet i bygg, anlegg og uteområder.

Modul 1 er et sammendrag av hver modul og kan ha relevans for politikere og rådmenn, mens innholdet ellers egner seg for utdypning.

Modulene kan brukes som oppslagsverk og som verktøy i egen arbeidssituasjon, både som referanse og som grunnlag for å analysere problemstillinger knyttet til universell utforming.